Librat online

Lexoni dhe downloadoni ketu falas ne formate te ndryshme disa nga librat e Petraq Kolevices. Ne se klikoni ne kopertinat e librave, librat shfletohen faqe per faqe. Formatin "pdf" mund ta perdorni per te printuar faqe te vecanta ose te gjithe vellimin. Formati "e" ju sherben per ta downloadur si e-book dhe lexuar ne tablet ose smart-phone.

Ne fund te kesaj faqe (mbas butonave per librat) gjeni mundesine per te shprehur mendimin tuaj per librat e lexuar. Kete mund ta beni edhe ne menyre anonime dhe pa lene adrese, pavaresisht nga fushat ku kerkohen emri dhe mbiemri e adresa. Natyrisht, kush deshiron mund te lere emrin dhe adresen.

Gezohemi te lexojme mendimin tuaj.

Kjo faqe interneti per te cilen kujdeset Ana Kolevica, ka per qellim te beje te njohur poezite origjinale dhe perkthimet poetike te Petraq Kolevices. Faqja nuk ka qellime komerciale. Ju urojme lexim te mbare!

 

 
                   

      

   
                              
   
            

 

MyFirstGbook